Πυροτεχνήματα
  Φαντασμαγορικά βεγγαλικά σε διάφορα ύψη και διάρκεια προγραμμάτων, που μεταμορφώνουν σε μαγεία κάθε μοναδική σας στιγμή ή ακόμα και
Ασύρματα τηλεχειριζόμενα πυροτεχνήματα εσωτερικού & εξωτερικού χώρου, σιντριβάνια σπίθας – πυροφλάς.
Μπουρμπουλήθρες
Μπουρμπουλήθρες μπορούν να γεμίσουν το χώρο της δεξίωσής σας και να δημιουργήσουν για εσας και τους καλεσμένους σας μια μοναδική ατμόσφαιρα. ΤΙΜΗ 50,00€.
Μουσική
Τα σύγχρονα ιδιόκτητα οπτικοακουστικά συστήματα και η μελέτη του χώρου που γίνεται πριν από κάθε εκδήλωση, εξασφαλίζουν την άψογη τεχνολογικά εικόνα, και το σωστό και άρτια κατανεμημένο ήχο χωρίς ενοχλήσεις.

Πρόβλημα με την ένταση του ήχου? Όχι πιά. Η εταιρία εφαρμόζει ειδικές τεχνολογίες, χάρις στις οποίες παγιδεύεται ο ήχος στο εσωτερικό της πίστας, στην οποία και έχουμε μεγάλη ένταση, ενώ σε απόσταση λίγων μέτρων, ο ήχος μειώνεται αισθητά.
Catering
Οι μοναδικές γαστρονομικές δημιουργίες catering chef, από τα αγvότερα υλικά,εξαιρετική ποιότητα των εδεσμάτων,
η εκπληκτική παρουσίαση, το άψογο σέρβις και κυρίως η γνώση του catering, η συνέπεια & οι ανταγωνιστικές τιμές
είναι μερικοί μόνο από τους λόγους που θα συμβάλλουν στο να προτιμήσετε τα μενού μας.
Catering
Οι συνεργάτες μας, σας παρέχουν φωτογραφικές υπηρεσίες, με εξειδίκευση στη φωτογράφιση Γαμου και Βαπτισης. Η μοντέρνα ματιά μας, καθώς και το πάθος μας για τη φωτογραφία είναι στη διάθεση των πελατών μας, για τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής τους.Πακέτου Γάμου στα 500,00€+φπα23%
Αίθουσα
Ο "Πειραιάς 1911" είναι ένας νέος πολυχώρος που δημιουργήθηκε αποκλειστικά για τη φιλοξενία εκδηλώσεων πολιτισμού και δεξιώσεων,συνδυάζοντας την καλαισθησία και τα ιστορικά στοιχεία με τη λειτουργικότητα. Η αρχιτεκτονική του 19ου αιώνα συνδυάζεται με τις σύγχρονες διακοσμητικές τάσεις, αναδεικνύοντας την ομορφιά, τη δύναμη και την επιβλητικότητα που κρύβει μέσα της η πέτρα. Αν λοιπόν, έχετε αποφασίσει να δώσετε μια πιο ιδιαίτερη αίσθηση στη σημαντικότερη ημέρα της ζωής σας,το γάμο σας, ο "Πειραιάς 1911" έχει όλες τις δυνατότητες για να σας παρέχει την κομψότητα που αρμόζει στην επίσημη πρεμιέρα της νέας σας ζωής. Επισκεφθείτε μας και θα σχεδιάσουμε μαζί τη δική σας γαμήλια γιορτή, θα οργανώσουμε το μενού με το δικό σας προσωπικό στίγμα, θα διαλέξουμε την τούρτα αλλά και τη μουσική και τη διακόσμηση του χώρου έτσι ώστε να εξασφαλίσουμε ότι η μέρα του γάμου σας θα είναι μια μοναδική εμπειρία για εσάς και τους καλεσμένους σας!